Beschikbare Data:

  • 9 mei – Naaldwijk – niet door i.v.m. Corona

Vanwege het CoronaVirus is helaas de Masterclass gecanceld. In overleg gaan we kijken of we deze na de zomer kunnen plannen. Maar voor nu hebben we beiden andere zorgen betreft onze praktijk en klanten. Wij houden jullie op de hoogte.


Eindelijk is het zover! Op zaterdag 9 mei organiseer ik samen met vakcollega Linda Meijering de Masterclass Designed Eyeliner.

Deze eerste samenwerking tussen Linda Meijering en Angelika de Vreugd gaat een onvergetelijke en zeer vakkundige Masterclass worden.

Tijdens de Masterclass Designed Eyeliner leer je de kneepjes van het vak. Je krijgt een techniek aangeleerd waarmee je retentie top is en je leert hoe je zo min mogelijk trauma veroorzaakt. Hoe houdt je je handstuk, op welke snelheid, waar kan je tegenaan lopen enz. zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen. Daarnaast leren wij je hoe je de eyeliners gelijk krijgt door ze voor te tekenen en te contouren. Na deze Masterclass weet jij hoe je prachtige, strakke eyeliners (met wing) kan pigmenteren. Dit alles leer je zetten met de nano-naald.
Een top techniek wat zeker niet mag ontbreken in je aanbod aan je klanten en wat een mooie aanvulling is op je expertise!

Naast een Masterclass waar je door 2 Masters wordt getraind en begeleid hebben wij een te gekke dagindeling gemaakt en zijn wij heel blij met de komst van Debra van der Heide van D-socials.

Zij is een echte Social Media expert en stelt zich graag even voor: Afgestudeerd als journalist en daarna juist een vak gekozen wat daar precies tegenover staat: marketing. Toch vertaal ik het “echte” wel door in social media. Daar laat ik wél mijn ware ik zien door middel van storytelling. Want op Instagram willen we vooral zien wie jij bent en waar je voor staat. Geen poespas bij mij! Daarom gaan we in deze training ons richten op de tips en tricks zodat jij volgers aan je gaat binden. Hoe kun je nou groeien op Instagram in 2020? Want alles is veranderd ten opzichte van jaren geleden. Zeker met de veranderingen van het algoritme en de likes wordt het steeds lastiger om jezelf te laten zien. Dit gaat we behandelen in de training!

Wat kan je nog meer verwachten van deze MC?

  • veel persoonlijke aandacht. Een groep MC bestaat uit niet meer dan 10 personen met 2 Masters.
  • alle focus op mooie bijzondere eyeliners met een goede retentie (genezen resultaat).
  • Alle ruimte en tijd om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en vragen.
  • zowel theoretische uitleg als praktijk uitleg.
  • je ontvangt een cursusboek met uitleg die je later kan gebruiken als naslagwerk.
  • begeleiding bij vragen na de Masterclass.

Kosten MC

De kosten van de Masterclass Designed Eyeliner €795,00 ex BTW

Voor meer informatie en werkwijze over deze super gafe Masterclass Designed Eyeliner neem even contact met ons op via info@beauty-and-more.nl. Dan sturen wij alle informatie toe.

Warme groet, Angelika en Linda

Meer informatie

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

phiacademy
decaar-wit
caption-wit-50
partner-logo01
ggd