Phibrows / PMU eye-lipliner

Jarenlang plezier van een prachtig uiterlijk door een natuurlijke styling van ogen, lippen en wenkbrauwen.
Met permanente make-up (PMU) bent u dag en nacht perfect verzorgd. Ook zonder make-up heeft u een verzorgde en toch natuurlijk uitstraling. PMU is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien. Met PMU helpt u de natuur een handje; u hoeft nooit meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna om daarna snel uw make-up bij te moeten werken.

Hoe werkt het?
Met een steriele naaldmodule wordt de pigmentatie ondiep in de bovenste huidlaag aangebracht. Hiermee kunnen correcties en/of verfraaiingen worden aangebracht aan lippen, ogen en wenkbrauwen. De manier van werken, de pigmenten en de materialen voldoen aan strenge kwaliteitseisen van de onder andere GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit. Beauty and More voldoet aan de strenge hygiene regels van het Ministerie van Volksgezondheid en is in het bezit van de verplicht vergunning (www.veiligpmu.nl).

Het resultaat van de pigmentaties is verrassend natuurlijk en blijft gedurende 3 tot 5 jaar mooi om vervolgens langzaam te vervagen. Daarna kunt u het bijvoorbeeld 1x per 1 a 2 jaar laten bijwerken. Zo'n 3 tot 4 weken na de behandeling moet u altijd terugkomen voor een nabehandeling om de puntjes op de 'i' te zetten.

Wenkbrauwen
In overleg met u worden eerst de wenkbrauwen met potlood getekend om de gewenste kleur en de vorm te bepalen. Alles wordt op een heel natuurlijk manier op de contouren van uw gezicht afgestemd. Daarna worden de haartjes gepigmenteerd (shadow) of hairstrokes), zodat u een natuurlijke uitstraling houdt.

Eye-Liner
Door het aanbrengen van een eyeliner worden uw ogen geaccentueerd, waardoor ze groter en sprekender lijken en uw wimperimpland voller.

Lipcontour
Een lipcontour verfraait de lippen van mensen met smalle of ongelijke lippen. Door de permanente make-up krijgt u een optisch mooie, strakke liplijn en een vol gevormde mond in uw eigen natuurlijke lipkleur. Voor de pigmentatie worden in overleg met u de vorm en de kleur bepaald.

Nabehandeling
Meteen na de behandeling is het gepigmenteerde gebied dikker en de kleur donkerder waardoor het er onnatuurlijk uit kan zien. We blijven het herhalen maar schrik hier niet van dit wordt na een aantal dagen tot een week minder. De kleur wordt dan lichter en gaat er natuurlijk uitzien.

Na de behandeling kunnen er korstjes ontstaan. Probeer hier vanaf te blijven dit vanwege infectie gevaar of het verloren gaan van de pigment. Als de huid gaat genezen laten de korstjes vanzelf los.

U krijgt van ons een creme mee waarmee u de huid kan verzorgen. De dag van de permanente make-up en de dag erna mag u de huid niet nat maken.

Na 4 weken komt u terug voor een nabehandeling. Het behandelde gebied en nazorg is hierbij precies dezelfde procedure.

Veel gestelde vragen:
Voor wie is PMU bestemd?
Permanente make-up is bedoeld voor mensen die:
- geen of weinig wenkbrauwen hebben,
- moeite of geen tijd hebben om zich op te maken,
- geen haren meer hebben (bijv. door ziekte),
- geen strakke liplijn meer hebben,
- vollere lippen willen,
- contactlenzen of een bril dragen,
- veel aan sport doen,
- sauna/ strandgangers,
- allergisch zijn voor normale make-up

Voor wie is permanente make-up niet bestemd?
- Bij bepaalde ziekten of aandoeningen (zoals; hemofilie, diabetes, chronische huidziekte (eczeem, contact
  allergie, immuumziekte, hart en vaatziekte).
- Bij het gebruik van medicijnen zoals bloedverdunners of antistollingsmiddelen.
- Zwangeren
Mocht u twijfelen neem dan contact met uw huisarts op.

Waar moet ik op letten voor de behandeling?
U mag 24 uur van tevoren geen alcohol drinken. Alchol maakt het bloed dunner waardoor het pigment niet goed kan pakken.

Doet de behandeling pijn?
Per persoon is dit verschillend. In het algemeen zijn de ogen (eyeliner) gevoeliger dan de wenkbrauwen. Als u een verdoving wilt voor de behandeling dan kunt u via de huisarts een recept krijgen. Op vertoon van dit recept kunt u hem ophalen bij de apotheek. Deze creme heet EMLA creme. De EMLA creme mag u een uur voor behandeling aanbrengen.

Moeten mijn lenzen uit tijdens de behandeling?
U mag geen lenzen dragen tijdens de behandeling. Wij adviseren dan ook uw bril mee te nemen voor na de behandeling. U kunt de lezen weer dragen als de eyeliner genezen is.

Ik ga op zonvakantie, mag ik dan permanente make-up laten zetten?
Wij zetten geen permanente make-up vlak voor uw vakantie. Uw permanente make-up mag de eerste dag niet nat worden en niet in contact komen met de zon en de zee. Ook kan de warmte een infectie veroorzaken.

Hoelang blijft de permanente make-up mooi en wanneer moet ik dan terugkomen?
Wij adviseren de permanente make-up na 1 tot 3 jaar op te laten frissen. Per persoon is dit verschillend. Gaat u veel in de zon of onder de zonnebank vervaagt de permanente make-up sneller. Smeer de wenkbrauwen net zoals het gezicht altijd goed in om ze te beschermen.

Aanbiedingen

De hele maand augustus:

- Nieuwe set wimperextensions Russian volume   inlusief verzorgingsset €65,00 i.p.v. €95,00.

- Microneedling €85,00 euro i.p.v. €125,00 euro.

- Phi ion:
  * Oogleden boven of onder NU €150,00
  * Frons NU €100,00 
  * Voorhoofdrimpels €100,00
  * Kraaienpootjes €150,00
  * Neus/lippenplooi €125,00
  * Rimpels bovenlip €125,00
  * Rimpels onderlip €125,00
  * Hals/nek lift €150,00
  * Slaapkreukels €75,00

 

 

Nieuws

Nieuw bij Beauty and More Philings Microneedling en Phi Ion (plasmalift). De hele maand augustus in de aanbieding. Zie overzicht en prijslijst.